Bakeri og kaffebar / Fruktavdeling / Trevareavdeling / Ved /

Godt arbeid, gir gode produkt

Ulshav leverer ulike produkt og tenester. Blant anna variert utval av trevare og ved, fruktkorg til arbeidsplassen og eige bakeri og kaffebar i sentrum.

Bakeri og kaffebar

Mjøl & Meir er handverksbakeri/utsal og kaffibar sentralt plassert i Ulsteinvik og Hareid sentrum. Utanom sal over disk leverer vi brød og bakarvarer til bedrifter og barnehagar.

Sjøgata 19
6065 Ulsteinvik

Kjøpmannsgata 69
6060 Hareid

Telefon: 474 82 717

Facebook ikon

Fruktavdeling

Ulshav leverer fruktkorger til bedrifter og andre interesserte på Søre Sunnmøre. Vanlegvis inngår ein avtale om levering ein gong i veka. For bestilling: Gå til fana for fruktbestilling. Elles kan du finne meir informasjon om konseptet på Jobbfrukt.no​.

På førespurnad leverer vi også gåvekorger med frukt. For bestilling/ førespurnad send mail til bestilling@ulshav.no, eller ring 99084205/ 70018250.

For meir info sjekk
jobbfrukt.no​

Trevareavdeling

Produksjon av rastebord, postkassestativ, blomsterkasser og andre bestillingsoppdrag. Vi du har meir informasjon eller om du vil sjå på produkta, er du velkomen til å ta kontakt. Postkassestativa er ulike størrelsar etter behov. Treprodukta er i trykkimpregnert materiale og kan etterbehandlast med maling, olje el.l. Etter ønske kan det og lagast i ubehandla treverk.

Les meir om kompostbingane
reinhaldsverket.no

Ved

Godt tørka ved (15 % fuktigheit eller mindre).

Prisar 2023

Pris: kr. 120,- pr sekk (40 liter).

Frakt –
kr. 275.- i Ulstein og Hareid
kr. 325.- i Herøy og Sande
Inkl. stabling av sekkane på anvist plass.

Eventuell ferje kjem i tillegg.